Megkezdődött!!!

Avagy: a választási kampány margójára. Avagy: hogyan (ne) veszítsünk el barátokat?

Kedvesek, eljött a nagy pillanat, amikor drasztikusan, minden további figyelmeztetés nélkül elteszek a fészbúkon szundiba bárkit és mindenkit, akinél akár csak egyetlen olyan posztot vagy hozzászólást meglátok, amely TÉNYEK, ADATOK, KONKRÉTUMOK, VALÓDI ÉSZÉRVEK nélkül, leginkább csak az érzelmekre hatva adja vissza a liberális propagandát.

NEM azért, mert “a Gerákandi agyát jól átmosta a kormánypropaganda!”

(Ha esetleg TE pont ilyesmit gondolsz, akkor kérlek, ne is olvass tovább – beszéljünk inkább csak az időjárásról… Itt már elmúlt a zord hideg, nálatok is jön a tavasz?)

AMIRŐL SZÓ VAN:

Sokan még mindig nem értik, hogy már régen nem pártpolitikáról, Fideszről meg Orbánról, Jobbikról vagy valami kis botránypártocskáról van szó: a tét sokkal nagyobb, mint az, hogy melyik párt nyer!!!

Arról van szó, hogy lesz-e Magyarország még 20-30 év múlva is, csabai kolbásszal, csülkös bablevessel, évszázadok óta híres borainkkal, pálinkával, egyedülállóan gazdag népzenénkkel, táncainkkal, az UNESCO Világörökségbe felvett táncházmozgalmunkkal, nemzetközileg elismert virtuóz klasszikus, dzsessz és cigányzenészeinkkel, messze földön híres fürdőinkkel, édes, ékes anyanyelvünkkel, gyönyörű lányainkkal, – hosszú sora van annak, mi forog kockán, ha áprilisban a globalizáció támogatói kerülnek hatalomra.

Nagyon szomorúan látom, amikor kedves barátaim, ismerőseim fröcskölődő, nyíltan vagy burkoltan uszító, álszenteskedő, és/vagy 5 perc alatt kideríthető módon hazugságokra épülő híreket, véleményeket terjesztenek.

Néha megpróbálkozom racionális megközelítéssel – itt egy friss, de sajnos, nem egyedülálló példa arra, hogy milyen eredménnyel:

Egy szuperédeskedvesdrágatündérke, csodálatos lény, gyönyörűeket alkotó művész, ugyanakkor harcos emberi jogvédő hölgy, akivel több mint 20 éves barátság kötött össze, az utóbbi időben a fent leírtak szerinti posztokat kezdett megosztani.

Kettőt kérdeztem tőle (“Ez az a pasi, aki lincseléssel meg forradalommal fenyegetett?”, máshol pedig, hogy pontosan miért is támogat valakit, amikor az illető ezt-meg-ezt hirdeti) – kedves barátnőm válaszul LE-TIL-TOTT.

Ha ő lenne az első, aki így “kommunikál”, mindezt most nem írnám. De sajnos, gyakran tapasztalom a politikai korrektségnek ezt a rettentően megosztó és romboló megnyilvánulását, az orwelli gondolatrendőrség felé közelítő, nemhivatalos, magánemberek közötti cenzúrát, ami barátságokat, kapcsolatokat tesz tönkre.

Értitek???

A szólás- és egyéb szabadságot, kommunikációt, megértést, szeretetet, befogadást, elfogadást, toleranciát, stb. nagy hangon hirdető progresszív, haladó, demokratikus, liberális széplelkek egy-egy semleges tónusú KÉRDÉST sem tűrnek!

Egy másik változat szerint az illető előbb “érvként” még lerasszistáz, nácinak, xenofóbnak nevez, ha megemlítek, mondjuk, egy ENSZ jelentést, amely szerint Svédország 2030-ra (azaz 12 év múlva!!!!!!) harmadik világbeli ország lesz, a bevándorláspolitikájának köszönhetően.

És ők tépik a szájukat gyűlöletkeltés ellen…

Ez a viselkedés sokunknak még a SZOCIALISTA-KOMMUNISTA, akármilyenista időkből ismerős jelenség; Kádár alatt nem annyira durván mint Rákosi idejében – vagy említhetnénk Sztálint, a lenini bolsevikokat.

A mostani mérgeskígyó nem más, mint a marxizmus újabb kiadása, amelynek a maszlagait sokszor a legjobb szándékú, legrendesebb emberek veszik be.

Légyszi, ébredjetek már fel!!!

NEM az a lényeg, hogy a Zorbán veje mennyi pénzt kapott vagy nem kapott a lámpabizniszben, kinek van magánrepülőgépe, vagy hol épül stadion.

Hanem az a lényeg, hogy fennmaradunk-e, vagy pedig hosszú történelmünk után most néhány évtized alatt a magyarság eltűnik a Föld színéről, és gyermekeink, unokáink meg az övéik, egy jellegtelen, nyelvtelen, kultúra, identitás és önbecsülés nélküli, madzagon rángatható, barbár csőcselék, zombiszerű birkanyáj lesz-e helyettünk,

Az alternatív hírek mellett RENGETEG adat, infó, dokumentum, hivatalos ENSZ, EU, stb. forrás elérhető arról, hogy mi is a globalizációt szorgalmazó elit szándéka és terve a tömeges bevándorlással, az európai népesség lecserélésével, az Európai Egyesült Államokkal (Emlékezzünk: mennyire is volt jó nekünk a Szovjetunió???).

Emberi jogok, szolidaritás és hasonló, szép, de álságos módon felhasznált szólamok mögé bújtatva, a KULTURÁLIS NÉPIRTÁS már rég megkezdődött Nyugat-Európában. Az eredmények magukért beszélnek Német-, Francia- vagy Svédországban, Angliában.

Ezt szépen próbálja elsumákolni a diktatúrát, önkényuralmat, a sajtószabadság nemlétezését kiabáló, sivalkodó ellenzéki média (index, 444 és Tsaik), az emberi jogokat puffogtató álcivil szervezetek csatasora (Amnesty, Helsinki, TASZ és Tsaik) – természetesen “független”, “objektív” módon elfogadva Soros, Rockefeller és Tsaik dollárjait.

Igen, a Stop Soros kampánynak nagyon is van alapja, a ráköltött pénz nagyságrendekkel kevesebb, mint amit akkor fizetnénk, ha megvalósulna a Soros-terv (másképpen Kalergi-terv, de ez már jujj, olyan durván összeesküvésnek hangzik! Rá lehet keresni, és el lehet olvasni a 100 évvel ezelőtt írt könyvet, amely alapján működik nagyjából az Európai Unió és az ENSZ.)

Nos, ezek után:

A) Ha TE, aki ezt itt olvasod, mindezt érted, megérted és tudod, vagy nálam többet tudsz, nagyon örülök neki!!! Amikor van rá alkalom, szívesen elbeszélgetek veled.

B) Ha csak kapisgálod, hogy mindebben lehet valami, már az is jó. JÁRJ UTÁNA, KÉRDEZZ!!! Ne csak engem, én sem vagyok tévedhetetlen, olvass dokumentumokat, vess össze nézőpontokat!

C) Ha annyira inkább nem érdekel a téma, akkor viszont maradj csendben… Maradjon meg a jó viszonyunk más témákban: zene, utazás, egészség, mittudomén. (kiscicás videókat azért ne)

D) Ha szerinted mindez, amit itt írtam, hülyeség, mert korruptorbánmonnyonle, meg vesszen a FideSSz, akkor nem fogom bánni, ha esetleg megromlik a jó viszonyunk.

Miután így jól megmondtam a tutit, megyek énekelni egy kicsit, kisütött a nap, és kellemesebb meleg van.

Szép vasárnapot, szép márciust!

– Gerákandi

***************Ha tetszett, hívj meg egy teára, csokira, memóriakártyára, … PayPal.me/gerakandrea Köszönöm! ***************

Andrea Gerak

Gerák Andrea utazó művész; legtöbben énekesként ismerik. Emellett fotózik, táncol, ír. 2008-ban fordult figyelme az egészséges életmód felé, rákműtét hatására. Egy fiatalember büszke édesanyja.

***************

FŐOLDAL ZENE FOTÓZÁS WEBÁRUHÁZ TÁMOGATÁS KAPCSOLAT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s