Nu Torii: Requiem

Errefelé (Magyarországon, Csehországban és Közép-Európában általában) a Halloween nem hagyományos számunkra, de november 1-jén egy pillanatra azon szeretteinkre gondolunk, akik már nincsenek velünk.

Kérlek, állj meg egy pillanatra, szeretetben!

Nu Torii magyar zenekar volt, Budapesten. A sors szomorú iróniája, hogy körülbelül egy hónappal később, miután feltöltötték ezt a dalt, két tagja meghalt egy autóbalesetben… A tehetséges fiatal zenészek, valahol a fiúk és a férfiak között, éppen elkezdődték az Életet és útjukat a zenében…

Ez a nagyon rövid dal minden egyes alkalommal megérint, amikor csak meghallgatom, egy nagyon személyes okból is, amelyről később talán beszélek – vagy nem.

Tehát ha ma este gyertyát gyujtasz, csukd be a szemedet és hallgasd meg ezeket a művészeket, akik örökké fiatalok maradtak, és hagyd, hogy a lelked azokhoz repuljon, aki a szívedben vannak!

//
ENGLISH
In my part of the world (Hungary, Czechia and Central Europe in general), Halloween is not traditional for us, but on the 1st of November we take a moment to think of those loved ones who are not with us any more.
If you would please stop for a second and share the love, thank you.
Nu Torii was a Hungarian band, in Budapest. The sad irony is that about one month later after uploading this song, two of the members died in a car accident… Talented young musicians, somewhere between being boys and men, just starting out in Life and beginning their paths in music

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNuTorii%2Fphotos%2Fa.140256122802377%2F140256126135710%2F%3Ftype%3D3&width=500

This very short song moves me each time I hear it, also for a very personal reason, which I might talk about later another time – or not.
So when you light a candle tonight, close your eyes and listen to these artists who stayed young forever, and let your spirit fly to whomever you is in your heart.
České Budějovice, 2018 Nov 1

************************************************************************************

_20180713_192315.JPG

Gerák Andrea utazó művész; legtöbben énekesként ismerik. Emellett fotózik, táncol, ír. 2008-ban fordult figyelme az egészséges életmód felé, rákműtét hatására. Egy fiatalember büszke édesanyja. // AndreaGerák (also spelled as Gerak) is a traveling artist from Hungary, mostly known as a singer. She is also photographing, dancing, writing, sometimes acting or modeling, and forever learning through her journey in the world, living a happy nomad life. Her attention turned to health matters after a cancer surgery in 2008. Proud mom of a big boy.

************************************************************************************

FŐOLDAL
DALAIM
FOTÓIM
EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG
UTAZÁS
TÁMOGATÁS
WEBÁRUHÁZ
KAPCSOLAT

HOME MUSIC PHOTOGRAPHY SHOP WANT TO SUPPORT? CONTACT

************************************************************************************

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s